Eller ring på: 53 55 76 37

Striber i håret – Fonnesbek skaber spil i dit hår

Hos Fonnesbek kan du få skabt liv og spil med striber i dit hår. Om det skal være lyse striber i håret, lyse striber i mørkt hår, babyhighlights, reflekser, highlights, balayage, ombre , kan vi være behjælpelige med at give dine lokker et lille pift. Når du får lavet striber i håret hos os, sker det med folie, og vi sørger for de fine striber i håret blander sig smukt, således du opnår fornyet glans og et flot spil i håret. 

Der findes forskellige farveteknikker, når det kommer til at lave lyse striber i håret, lyse striber i mørkt hår og blot striber i mørkt hår, men de har alle ét fælles mål nemlig at lysne dit hår.

Lyse striber i håret – En miniguide til de forskellige farveteknikker

I 80’erne og 90’erne var badehætten med de små huller et fast item hos frisørerne, og den blev flittigt brugt til at lave de klassiske striber i håret. Meget er dog sket siden, og i dag er retrohætten skiftet ud med mere smarte og skånsomme metoder, når dine lokker skal tilføres nyt liv. 

Nye farveteknikker er dog også lig med nye trends og titler, og det kan indimellem være svært at vide, hvad de præcist dækker over. Derfor finder du en kort gennemgang af de mest populære teknikker til striber i håret, vi tilbyder hos Fonnesbek.

Balayage

Balayage er en ægte hår-darling hos kvinder med både mørkt og lyst hår. Den populære frihåndsteknik giver nemlig et utroligt flot og naturligt resultat, fordi vi pensler farven direkte på håret med fri hånd. De lyse striber påføres altså håret i sektioner med en pensel, og ønsker du naturlige lyse striber i mørkt hår eller lyst, er balayage en vinder.

Ombre

Ombre er striber i håret, hvor den øverste del af håret står i kontrast til spidserne. Ved ombre er de lyse striber i håret tætpakket og intense, og håret fader typisk fra mørkt i toppen til lyst i bunden. Teknikken kaldes også dip-dye, da håret fremstår, som har du dyppet spidserne i en anden hårfarve. Hos Fonnesbek skaber vi både ombre med glidende overgange samt ombre med den mere hårde og karakteristiske kant.

Babyhighlights

Babyhighlights giver dig helt små og fine lyse striber i håret, og striberne ligger meget tættere end ved almindelige highlights. Med disse lyse striber i håret tilfører du spil og liv til dit hår på subtil vis, da du får en flerdimensionel hårfarve med de mange babyhighlights.

Striber i håret – Pris?

Prisen på striber i håret afhænger af en række forskellige ting, herunder blandt andet længden på dit hår, hvilken type lyse striber du ønsker i håret, og hvorvidt du ønsker toner og/eller kurbehandling. Hos Fonnesbek tilbyder vi et væld af forskellige striber i håret, og du kan tage et kig på vores prisliste for at se, hvor de enkelte behandlinger befinder sig prismæssigt.  


Fonnesbek (1).jpg