Eller ring på: 53 55 76 37

Hvad er babylights?

Går du stadig i overvejelsesprocessen om, hvad det er for en teknik, du skal have farvet dit hår med, kan babylights være et rigtig godt valg. Babylights er en særlig farveteknik, hvor du får helt fine hightlights i dit hår. Striberne vil være helt små, men ligge meget tæt.

Med denne unikke farveteknik kan vi give noget raffineret og spændende til dit hår. Du vil få et mere naturligt spil, da du får en flerdimensionel hårfarve. Resultatet vil minde lidt om den sofistikerede hårfarve, som børn ofte har – deraf navnet babylights.

Kompetent frisør med erfaring i babylights

Når du vælger at få lavet babylights i København hos os, gør vi meget ud af at mestre denne farveteknik. Vi har flere års erfaring, hvor vi løbende efteruddanner os for at holde trit med de nyeste tendenser og teknikker.

Vi har hjulpet flere kunder med at få et nyt fantastisk look med babylights. Er du i tvivl, om babylights er den rette farveteknik for dig, har du altid mulighed for at få et godt råd med på vejen. Ud fra din hudtone, øjenfarve og lignende, kan vi fortælle dig, hvilken farveteknik og ikke mindst farve, der vil passe perfekt til dig.  

Vi kan derfor helt sikkert også hjælpe dig. Dit hår er i trygge hænder, når du sætter dig til rette i vores frisørstol.

Book tid til babylights i København

Vi kan hjælpe dig med at få de flotteste babylights. Vi giver en professionel behandling, hvor vi tager os kærligt af dit hår, så du får nydelige babylights. Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få et nyt look med babylights? Ring til os eller book din tid allerede i dag.  


Fonnesbek (1).jpg