Eller ring på: 53 55 76 37

Hvad er balayage?

Du har sikkert hørt udtrykket flere gange, men er måske ikke helt sikker på, hvad balayage indebærer. Når du vælger at få en balayage, er der tale om en helt særlige farveteknik, der anvendes.

Balayage er en farveteknik, hvor der benyttes frihånd til at placere highlights i håret. Derudover er det en teknik, hvor striberne ikke blive placeret systematisk. Det er lidt mere tilfældigt, hvor det er frisørens kreativitet, der afgør, hvordan striberne bliver placeret.

Du får et resultat, der minder lidt om et strandlook, hvor solens stråler har afbleget de hår forskellige steder. Du får mere markerede highlights, som kan skabe mere kontrast i dit hår.

Gå fra salonen med den flotteste balayage

Balayage er efterhånden blevet en meget populær farveteknik. Det er derfor også en teknik, vi har en masse erfaring med. Vi gør rigtig meget ud af at skabe et balayage-look, der passer til dit udseende. Du kan få den flotteste balayage i København, når du vælger at benytte vores salon.

Vores dygtige frisører står klar til at give dig et friskt nyt look, som kom du direkte fra stranden. Vi sørger for ekstra forkælelse, hvor du kan læne dig tilbage og føle dig godt tilpas i vores salon.

Bestil tid til balayage i København

Vi kan hjælpe dig med at beslutte, hvor kraftige eller knap så kraftige dine balayage highlights skal være. Du kan nemlig både vælge, at de blive meget blond, eller blot afblege din nuværende farve en smule, for at give lidt spil i håret.

Sammen finder vi frem til, hvilket look der vil fremhæve din naturlige skønhed. Bestil tid til at få lavet balayage i København i vores salon.


Fonnesbek (2).jpg