Eller ring på: 53 55 76 37

Ønsker du smukke og fyldige vipper, helt uden mascara? Så er en Single Lash Extension behandling hos Fonnesbæk hair nok noget for dig. Single Lash Extensions giver et intenst og smukt look, og kan i mange tilfælde se meget naturligt ud. Ved en Single Lash Extension behandling påfører vippeteknikeren ét vippe hår på hver af ens egne vipper med en lim, der er mild mod øjnene. Vippernes længde, farve og kurve kan variere, og du kan derfor selv styre, hvilket resultat du gerne vil ende op med. 

Din vippeteknikker vil påføre vippe hårene enkeltvis, og derfor tager en behandling med et fuldt sæt ca. 2 timer. Vipperne holder i ca. 3-4 uger, og man skal derfor påregne en opfyldning ca. hver tredje uge for at holde et smukt look. Påfyldningen tager som regel 1-1,5 time. Man kan vælge at kombinere en Single Lash Extension behandling med farvning af egne vipper, hvis disse forekommer lyse. Brynene kan også med fordel farves i forbindelse med behandlingen for et mere intenst look. 

For at holde vipperne pæne, anbefales det at børste dem dagligt med den børste, du får med fra klinikken efter endt behandling. Det anbefales ligeledes, at du undgår vand omkring øjenpartiet de første 24 timer efter påføringen, da dette kan skade vipperne og samlingerne mellem lim og vippe hår. Derudover skal man være blid når man fjerner makeup, og olierede produkter skal helt undgås når man har Single Lash Extensions. 

Efter 3-4 uger falder vipperne af som et led i din naturlige vipper cyklus, og du vil opleve at tabe en del af vipperne her. Hvis du er utålmodig eller ikke er vild med looket når de tynder ud, er det muligt at få fjernet Single Lash Extensions i klinikken. Dette vil være den mest skånsomme måde at få fjernet vipperne på, og det anbefales ikke, at du piller vipperne af selv, da dette kan beskadige dine egne vipper. 

Kom gerne forbi til en konsultation, eller giv os et kald før du booker din første vippe tid. Husk at oplys om evt. eksem eller irritation omkring øjenpartiet, så vi kan tage de nødvendige hensyn under behandlingen. Der er mulighed for at bruge en særlig sensitiv lim, til dem der måtte have behov for det.


Fonnesbek (2).jpg