Eller ring på: 53 55 76 37

Står du og skal bruge hjælp til den smukkeste håropsætning på din bryllupsdag? Vi ved, at det for mange er en af de vigtigste dage i livet, og derfor kræver det at man er komfortable i sit look, når man på sådan en vigtig dag er omgivet folk man holder af, for at fejre kærligheden. Uanset om du har brug for hjælp med stylingideér, styling tips og tricks eller selve frisuren, står vores frisører står klar til at hjælpe dig i hjertet af København. Hos Fonnesbæk Hair har vi mange års erfaring med håropsætninger, og holder os opdateret på de nyeste teknikker og trends indenfor brudehår. Mulighederne er mange på den store dag, og alt efter dit ønske og længden på dit hår, finder vi sammen den perfekte frisurer, som holder gennem hele festen. Vi har tidligere bla. set en tendens med bohéme inspirerede waves i det lange hår, hvilket skaber et naturligt og feminint udtryk. Vi arbejder ofte med friske blomster som accessories, for at give et frisk og smukt touch. Den klassiske lidt strammere opsætning er bestemt heller ikke gået af mode, og denne findes i mange variationer. Kun fantasien sætter grænser, og vi gør os umage med at afprøve trends inden for håropsætninger samt nye teknikker, for at kunne tilbyde dig det mest holdbare og smukke look. Vi er altid friske på en udfordring. 

Selve håropsætningen tager mellem 1-3 timer på dagen, og stylingen foregår i vores salon i København K, med mindre andet er aftalt. Du er selvfølgelig altid velkommen til at tage en veninde under armen, og nyde et glas eller en kaffe i vores rolige omgivelser. Det er også muligt at booke flere ind ad gangen, så I sammen kan blive klar til fest. Vi anbefaler, at du booker en konsultation hos en stylist et par uger før dagen, hvor I sammen finder vi et look, der opfylder dine ønsker. Her kan vi også planlægge en eventuel klipning eller colour touch up, hvis nødvendigt. På den måde kan du være tryg i din beslutning, og se frem til at besøge os på dagen. 

Har du nogen spørgsmål til vores bryllups håropsætninger, er du velkommen til at give os et kald eller kigge forbi vores Salon, hvor vores team står klar til at hjælpe.. ( Vi har også mulighed for at arrangere en makeup artist på dagen, der vil komme i salonen og fuldende dit look)Fonnesbek (2).jpg