Eller ring på: 53 55 76 37

Vi er up to date på de nyeste trends

Der kommer hele tiden nye trends og tendenser inden for frisørverden. Dette gælder også for herrefrisører. Vi sørger for, at vi hele tiden holder os opdateret på tidens tendenser. På den måde kan vi give dig en frisure, der passer til de nyeste trends.

Nye trends kan være i forhold til nye typer af frisurer. Det kan også være i forhold til nye klippeteknikker eller farveteknikker.

Det vigtigste for os vil dog altid være, at du får en frisure, der passer til dig. Kvaliteten og servicen er altafgørende for os. Vi kan derfor give dig en frisure, som passer til din hverdagsrutiner, og som selvfølgelig klæder dig.

Få et skarpt look, hvor hår og skæg spiller sammen

Når du benytter dig af vores herrefrisør i København, kan vi andet end at give dig en klipning. Ønsker du at få nogle highlights eller en helfarve i dit hår, kan vi selvfølgelig også hjælpe med det.

Derudover kan vi også give dig et skarpt look over hele linjen. Vi sørger for at både dit hår og skæg står knivskarpt. Vi kan skabe et sammenhængende look, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Det kan give dig en mere afbalanceret udstråling.

Lad os hjælpe dig med en ny, smart frisure

Vores dygtige herrefrisører står altid klar til at hjælpe dig med et nyt look. Vi kommer gerne med vejledning til, hvilken frisure der kan give dig et smart look, som vil gøre andre herrer missundelige. I fællesskab finder vi ud af, hvad det er for en frisure, vi skal give dig.

Ønsker du at bestille tid til vores herrefrisør i København? Du kan booke din tid til frisøren allerede i dag.  


Fonnesbek (2).jpg
Stop Papirspild mærket