Eller ring på: 53 55 76 37

Skal du til fest, og mangler en hårstylist til at hjælpe dig med at sætte prikken over iét? Hos Fonnesbek Hair tilbyder vi alle former for håropsætninger i vores salon i hjertet af København. Vores team har en masse erfaring indenfor bryllupshår, gallahår, konfirmations samt Hollywood-styling. Vi er altid klar på en festlig opsætning, og ligemeget om det er krøller, en blowdry eller en friseret opsætning med hår accessories- så er vi klar på en udfordring. 

For at kunne tilbyde dig den bedste og mest holdbare håropsætning, gør os umage for at holde os opdateret på de nyeste teknikker og trends indenfor hårstyling. Vi følger udviklingen af moden på catwalks, sociale platforme og i magasiner, for at tilbyde dig den bedste viden når du booker din styling tid. Der er utrolig mange muligheder indenfor håropsætninger, så hvis du har nogle referencer, eller specielle ønsker til din frisure, så præsenter dem gerne når du besøger os, så vi sammen kan planlægge dit look. 

Når man booker en håropsætning hos Fonnesbek Hair sætter vi pris på at du har valgt en selvforkælelses behandling, og byder alle vores gæster på en kaffe eller et glas bobler man kan nyde under din behandling. Man er selvfølgelig også velkommen til at tage en veninde under armen, så man kan hygge sig sammen i salonen under stylingen. Book en tid online, eller kig forbi os, hvis du har brug for at drøfte din frisure med en af vores stylister. Her kan vi sammen drøfte hvilke muligheder du har med dit hår, og hvad der ville klæde den særlige begivenhed du skal shine til. 

Ved en bryllups styling anbefaler vi at man booker tid til en konsultation og/ eller en prøveopsætning, et par uger forude for den store dag. Sådan sikrer vi at man kan være tryg i sit valg af frisure, og have en dejlig afslappende tid i vores rolige omgivelser. Det er muligt at booke flere ind ad gangen hvis der er behov for det. (Har man brug for en makeup artist på dagen, har vi nogle fantastiske samarbejdspartnere, som vi kan booke ind på dagen også. ) 

Du kan følge os på Instagram eller Facebook for mere inspiration til dit festhår. Her lægger løbende billeder op af de stylinger, vores team har udarbejdet i salonen. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit fest hår!! Fonnesbek (2).jpg