Eller ring på: 53 55 76 37

Få en hårkur, der passer til dit hår

Når du skal have en hårkur, er der flere forskellige produkter at vælge imellem. Vi har samlet de lækreste kvalitetsprodukter i vores salon, hvor du kan få en skøn behandling. Der er noget til enhver hårtype.

Ud fra din hårtype finder vi frem til, hvilken hårkur der passer bedst til dig. Det kan for eksempel være, hvis du har meget tørt hår, som har brug for ekstra fugt. Vi sørger for, at du får et flot resultat, hvor dit hår er silkeblødt, når du forlader vores salon.

En hårkur kan også være med at få dit hår til at se og føles sundere. En hårkur kan derfor være den perfekte løsning til at give dit hår et løft.

Læn dig tilbage og slap af med en lækker hårkur

Når du får en hårkur i vores frisørsalon, lægger vi vægt på, at du skal føle dig godt tilpas. Det skal være et sted, hvor du kan afstresse og gå derfra med lækkert hår, der har fået en masse pleje.

Vi har sørget for hyggelige omgivelser, hvor der er rig mulighed for, at du kan læne tilbage, imens vi giver dig en hårkur. Vi serverer en god kop kaffe eller et glas vin for at fuldende forkælelsen.

Når du vælger at få en hårkur ved os, tager vi os kærligt af både dig og dit hår. Du kan gå fra vores salon med fornyet energi og velplejet hår.

Prioriter dig selv og dit hår med en hårkur i København

Det kan fra tid til anden være en fordel at prioritere dig selv. Der skal lidt forkælelse til en gang imellem. Vi vil gerne hjælpe dig med at holde dit hår velplejet og lækkert, samtidig med at du kan slappe af og lade dine egne batterier op.

Bestil derfor tid til din hårkur i København i vores frisørsalon.


Fonnesbek (2).jpg