Eller ring på: 53 55 76 37

Få den farve, du drømmer om

Der findes en masse skønne farver at vælge imellem, når du skal have farvet dit hår. Du kan gå kreativt til værks med de farverige nuancer eller gå mere sikkert til værks med de traditionelle farver.

Vi kan klar hårfarvning i alle regnbuens farver. Vi kan derfor hjælpe dig med at give dit hår den farve, som du går og drømmer om.

Selvom du har besluttet dig for, at du skal have farvet dit hår, kan det være svært at vælge den rette hårfarve. Vi kan dog hjælpe dig med råd og vejledning til, hvad der passer perfekt til dig.

Vi kigger på din øjenfarve og din hudtone for at vurdere, hvilken hårfarve der vil fremhæve din naturlige skønhed på smukkeste vis.

Flotte resultater med forskellige farveteknikker

Når du får en hårfarvning i København i vores salon, har du mulighed for at vælge imellem flere forskellige farveteknikker. Vi holder os opdateret på nyeste trends og farveteknikker. Vi har derfor en pallette af farveteknikker, vi kan hive frem.

De forskellige farveteknikker kan give dig vidt forskellige looks. Hvilken teknik du skal vælge, afhænger derfor meget af, hvad det er for en udstråling, din hårfarve skal give dig.

Ud fra dine ønsker og præferencer kan vi komme med gode idéer til, hvad den ideelle løsning er til at give dig det look, du drømmer om.

Book tid til hårfarvning i København

Vi kan hjælpe dig med at give dig et helt nyt look blot med en hårfarvning. I vores salon har vi sørget for, at du kan føle dig godt tilpas, imens vi fremtryller den skønneste farve til dit hår. Vi disker op med en lækker kop kaffe eller et glas vin, som du kan nyde i mellemtiden.  

Skal vi hjælpe dig med at give dit hår en lækker, ny udstråling? Book tid til hårfarvning i København allerede i dag.


Fonnesbek (2).jpg