Eller ring på: 53 55 76 37

Giv dit ansigt mere dybde med lidt ekstra farve

Når du vælger at få farvet dine bryn, kan du give dit ansigt mere dybde. Det kan også være med til at give mere fokus til din flotte øjenfarve, så den bliver mere tydelig.

Farvning af bryn er især relevant til dig, der har meget lyse øjenbryn, og som kan være svære at se. Ved at farve dem en lidt mærkere farvenuance kan du få en helt ny udstråling i ansigtet, der kan gøre en anseelig forskel.

Der findes mange forskellige farvenuancer, når du skal have farvet bryn. Det kan være alt fra de lyse brune til de helt mørke og sorte.

Vi kan hjælpe dig med at vælge den farvenuance, der passer bedst til dine naturlige toner i ansigtet. Ved at vælge den rigtige farve formår du nemlig at fremhæve din naturlige skønhed på fineste vis.

Slip for make-up med farvning af vipper og bryn i København

Ved at farve dine vipper kan du slippe for at skulle gå med mascara. Du kan derfor spare en masse tid ved det. Det gælder selvfølgelig også for dine bryn, hvis du er vant til at tegne dem op, så de bliver mere tydelige.

Uanset om du skal have farvet vipper, bryn eller begge dele, står vi klar til at hjælpe dig. Vi har kvalitetsprodukter og den rette teknik, der sikrer dig et flot resultat, du vil elske.  

Lad os hjælpe dig med en professionel farvning

Vi er den helt rette løsning, når du ønsker at få en professionel frisør til at hjælpe dig med farvning af vipper og bryn i København. Vi står klar til at give dig et fantastisk resultat, der passer perfekt til dig.

Book din tid allerede i dag.


Fonnesbek (2).jpg