Eller ring på: 53 55 76 37

Drømmer du også om smukke og fyldige vipper uden for meget arbejde? Så kunne Eyelash Extentions være noget for dig. Med Eyelash Extensions kan du skrue op for volumen og længden på dine nuværende vipper. Eyelash Extensions kan både bestå af single lashes eller buketter af flere hår, der er sat sammen. Begge varianter har til formål at give dig et fyldigere og mere intenst look. Længde og kurver kan variere og du kan sammen med din vippeteknikker finde den farve, længde og fylde på dine nye vipper, der matcher dit ønskede slutresultat. Single lashes giver et fyldigt, men mere ‘naturligt look’, hvorimod buketter giver et mere voluminøst look. 

Vipperne påføres enkeltvist mens du ligger på en briks i salonen. Ved en Single Lash Behandling vil du ca. få påsat det antal vipper, der svarer til dine egne. Første behandling tager ca. 2 timer for et helt sæt. Behandlingen foregår i rolige omgivelser, hvor der er rig mulighed for at slappe af imens. Dine vipper skal være fri for makeup når du møder op til behandlingen, og hvis du ønsker at få farvet vipper eller bryn i forbindelse med din behandling, gøres dette som det første. En genopfyldning foregår på samme måde, men tager lidt kortere tid. Der skal ca. påregnes 1-1,5 time pr. besøg. For at holde vipperne smukke, anbefales en genopfyldning ca. hver 3. uge. Det kan dog variere alt efter ens egen vippe cyklus samt plejen af vipperne. 

Din vippeteknikker vil informere dig omkring, hvordan du bedst plejer dine nye vipper, for at forlænge deres levetid mest muligt. Pleje af dine vipper er vigtig, da du kan miste mange af de påsatte vipper, ved brug af forkerte produkter omkring øjenpartiet, samt ved høj varme og sved. Har du brug for hjælp med at få fjernet de sidste vipper efter en cyklus og manglende opfyldning, så hjælper vi også gerne med dette. Vi anbefaler at du får vipperne fjernet ved en vippeteknikker, da dette er det mest sånsomme for dine egne vipper. 

Er du plaget af eksem eller sart hud omkring øjenpartiet, er det en god idé med en samtale med din vippeteknikker før du booker en tid. Der er mulighed for at bruge en særlig sensitiv lim, hvis der er behov for det. 

Vi står klar til at guide dig igennem vippe-universet.


Fonnesbek (2).jpg