Eller ring på: 53 55 76 37

Vælg en professionel frisør

Når du skal have lavet hårextensions, kan det være en fordel at vælge en professionel frisør. Det sikrer dig nemlig, at der bliver anvendt den rigtige teknik, og at det bliver påsat ordentligt. Vi har et team af dygtige frisører, der har kvalifikationer til at kunne give dig et fantastisk resultat.

I vores salon benytter vi Hairtalk hårextensions. Det er hårextensions af en særdeles høj kvalitet, som har en lang holdbarhed. Derudover påfører vi denne hårextensions med tape, hvilket sikrer, at dit hår ikke tager skade.

Vi tilpasser det til dig

Når du skal have hårextensions, er det vigtigt, at du får påført extensions, som passer til din nuværende hårfarve. Det er aldrig sjovt at få hårextensions, som er tydelige at se.

I vores frisørsalon fokuserer vi på at give dig en kvalitetsløsning, hvor det vil se helt naturligt ud. Vi sørger for at tilpasse dine nye hårextensions til dit naturlige hår. Derudover sørger vi også for en klipning for at give en helhed til din frisure.  

I fællesskab bliver vi enige om, hvilken længde du drømmer om. Vi sørger for, at du får et naturligt look, hvor ingen vil lægge mærke til, at du har hårextensions. Du vil gå fra vores frisørsalon med et skønt og ikke mindst længere hår.

Book tid til at få hårextensions i København

Vi har et højt serviceniveau i vores salon, hvor vi gør rigtig meget ud af, at du skal føle dig godt tilpas. Vi sørger for en god kop kaffe eller eventuelt et glas vin. På den måde kan du nyde, at vi hjælper dig med at få dit drømmehår.

Vi har sørget for hyggelige lokaler, hvor der er plads til at slappe af og lade os sørge for det hele. Vi gør det bekvemmeligt for dig, når vi skal hjælpe dig med dine nye hårextensions.

Book tid til at få hårextensions i København i vores frisørsalon.


Fonnesbek (1).jpg