Eller ring på: 53 55 76 37

Få en lækker, ny frisure og look

Når du vælger at benytte dig af vores damefrisør i København, kan vi give dig en ny, lækker frisure. Vi har en masse erfaring med klipning. Vi kan skabe lige præcis den frisure, du drømmer om.

Trænger du bare til noget nyt, men ved du ikke lige, hvad det skal være? Vores damefrisører er yderst kreativt anlagt og virkelig dygtige. De kan ud fra din ansigtsform og dine ansigtstræk komme med forslag til, hvilken frisure der vil passe perfekt til dig.

Vi tager udgangspunkt i dine hverdagsrutiner, så vi kan skabe en frisure, du også kan få glæde af til dagligt. Sammen finder vi ud af, hvad der er den ideelle frisure til dig, som kan give dig en fantastisk, ny udstråling.

Et nyt friskt look med en lækker farvning

Er det i stedet en ny hårfarve, vi skal hjælpe dig med, har vi også dygtige damefrisører, der står klar til at give dit hår en lækker ny farve. Vi kan flere forskellige farveteknikker, som blandt andet omfatter:

Vi kan komme med forslag til, hvilken teknik der vil passe perfekt til dig. Er du i tvivl om, hvilken farve du skal gå med, står vi også klar til at komme med vejledning. Vores erfarne damefrisører kan ud fra dine naturlige toner finde frem til, hvilke farvenuancer der kan fremhæve din naturlige skønhed.

Bestil tid til vores damefrisør i København

I vores damefrisør i København kan vi hjælpe med alverdens ting. Skal du have hårextensions eller farvet vipper og bryn, er det også noget vi kan gøre. Vi står klar til at hjælpe dig med et friskt, nyt look.

Bestil tid til vores damefrisør i København og oplev, hvordan vi kan fremhæve din skønhed.


Fonnesbek (2).jpg