Skip to main content
21. maj 2019

Balayage gråt hår

Teknikken balayage har til formål at give håret et naturligt farvespil, og dette kan også laves i gråt hår. Med denne teknik slipper du derfor for tydelige udgroninger, da disse highlights males direkte på håret med fri hånd, og dermed bliver kontrasten ikke lige så tydelig. Et naturligt look, er målet for denne teknik. Derfor lægges disse balayage highlights oftest omkring ansigtet, hvor håret normalvis også ville blive bleget af solen. Dette gøres ved at vælge en tone eller to lysere end resten af håret, sådan at det hele blendes ind og ser naturligt smukt ud.

Der er forskellige muligheder for balayage i gråt hår. Balayage highlights kan kombineres med tonere, for at skabe et mere varmt, eller køligt look. Det er op til dig, og din frisørs kreativitet, at vurderer hvad der ville fungerer bedst i dit hår. Med balayage farver man fra spidserne, og op mod rødderne. Længden på håret spiller derfor en rolle, men det kan som regel også godt lade sig gøre i korthårsfrisurer. Denne teknik er meget populær blandt mange frisører, da solskins-looket har været enormt populært de seneste år. Det færdige resultat kan dog variere, og man kan tilmed vælge at bruge en toner sådan at håret får et mere ‘gråt’ look, eller arbejde med tonerne i det nuværende hår for et blødere look.

Balayage teknikken har fundet plads hos mange frisører, da det er en kreativ process, der er mindre tidskrævende. Frisørens kreativitet vurderer hvordan disse balayage highlights skal ligge i håret, og hvor mange der skal være for at skabe et naturligt smukt resultat. Teknikken gør at man ikke er lige så afhængig af besøg hos frisøren, som ved andre behandlinger, såsom highlights eller helfarvning. Man ‘maler’ direkte på håret med fri hånd, og undgår derfor at farve rødderne i hovedbunden. På denne måde slipper man for en synlig udgroning, samt har man mulighed for at bygge videre på looket, hvis dette ønskes opfrisket efter noget tid.

Kontakt os og få en uforpligtende, og professionel konsultation. Lad os sammen finde ud af, hvad der kan lade sig gøre med netop dine gråtoner. Sammen med en erfaren stylist, kan vi finde ud af om det er en opfriskning af nuværende balayage highlights, et spil i din nuværende frisure eller et helt nyt blond look du søger. Vi bestræber os på at guide dig til et smukt look, der holder længe og sætter din skønhed i fokus.