Håropsætning konfirmation

For mange konfirmander er det første gang, at de unge smukke mennsker skal være midtpunktet i en så stor og vigtig begivenhed. De er som regel omringet af familie og venner hele dagen, og der bliver som oftests taget en helt masse billeder. For mange kræver det derfor det rigtige sæt tøj, samt et look der er enkelt og fint, og som er holdbart. Hos Fonnesbek Hair tilbyder vores team derfor håropsætninger til konfirmander, så de kan se smukke ud gennem hele dagen. Her vil de møde et erfarent team, der er opdateret på de nyeste trends, og kan vejlede den unge hvis nødvendigt.

Der er mange forskellige styling muligheder indenfor konfirmationshår, og det er op til konfirmanden og en hårstylist at finde et passende look. Mange konfirmander ønsker et naturligt smukt look, og som oftest indeholder det bløde krøller, fletninger eller en opsætning ala en knold. Da det for mange er første gang de får professionel hjælp med deres hårstyling, sætter vi en ære i at fremhæve konfirmandens naturlige smukke features, samt ikke at lave en styling / opsætning som de ikke kan identificere sig med. Konfirmandens egen længde, samt tekstur, har også en betydning når der skal vælges frisure.

Når man booker tid til en håropsætning i vores salon, gør vi os umage for at give den besøgende en så behagelig og professionel behandling som muligt. Man har mulighed for at tage en gæst med, og nyde en kold eller varm drik, samt at blive opdateret på de nyeste trends i vores mange magasiner. Man har mulighed for at booke en tid online, eller kigge forbi vores salon, hvis man ønsker en snak med din stylist før den vigtige dag. Vi står klar til at hjælpe med både inspiration og vejledning hvis der er behov for det.

Vi opdaterer løbende vores Instagram med inspirations billeder af vores arbejde fra salonen, så her er der også rig mulighed for at følge med i trends og tendenser indenfor hårstyling.

Håropsætning galla

Alle ved, at en god gallafest kræver et smukt og elegant look! Så er årets gallafest lige om hjørnet, og har du brug for hjælp med en særlig smuk frisure? Så står vores team hos Fonnesbek Hair klar til at hjælpe dig på dagen! Vores erfarne stylister elsker en god fest, og vil gøre alt for at du går fra salonen med et smukt look, efter eget ønske, og et tilhørende godt humør.

Galla frisurens udtryk har gennem årtierne gennemgået adskillige forskellige trends. De trends vi møder, indenfor hårstyling herhjemme, følger som regel de forskellige frisurer vi ser i Hollywood og i diverse magasiner. Her slår kendisser og trendsættere tonen an, og så kan man lave sin egen fortolkning af de trends man ser. Galla håropsætninger kan også tage udgangspunkt i klassiske opsætninger, og her er det op til kunden og stylisten, at komme frem til det visuelle udtryk i kundens ønske. Vi sørger derfor at du møder et team hos Fonnesbek Hair der er opdateret på de nyeste trends, og som løbende videreuddanner sig indenfor de nyeste teknikker. Så har du et brændende ønske om waves ala Beyoncé, en frisure der består af fletninger eller en mere catwalk inspireret stram håropsætning? Mulighederne er mange alt efter hvilket look du ønsker. Derfor matcher vi dig op med lige netop den stylist, vi skønner der er allerbedst til at style looket som du ønsker.

Hvis du har brug for vejledning i forbindelse med din booking, er det muligt at kigge forbi salonen og snakke med en af vores stylister. For at gøre processen lettere på dagen, kan du medbringe et udklip, billede, eller andet inspirationsmateriale og fremvise dette for din stylist. På den måde kan du, i samarbejde med din hårstylist, finde frem til den perfekte frisure der fuldender dit galla look. Du kan finde mere inspiration på vores Instagram konto, hvor vi løbende opdaterer frisurer og opsætninger stylet af vores team.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at gøre en speciel dag mindeværdig, med en smuk håropsætning!

Frisure mellemlangt hår i 2019

Mangler du inspiration til en ny frisure i et mellemlangt hår? Hos Fonnesbek hair står vi klar, til at hjælpe dig, og guider dig gerne igennem trends og muligheder! Det mellemlange hår har nemlig mange muligheder. Strukturen i dit hår, samt din ansigtsform, er med i overvejelserne når vi hjælper dig med at finde et passende look.

Pagen har gjort et comeback i 2019, og den er kommet for at blive. Pagen har mange variationer, og kan klippes i alt fra tykt til tyndt, og glat til krøllet hår. Pagen som den hitter på de forskellige catwalks i 2019, har et skarpt udtryk, og er sleek. Den er klippet langs kæbelinjen, og har et tilhørende pandehår. Pagen kan også klippes i hår med struktur, og have forskellige længder, sådan at der vil fremkomme mere volumen i frisuren. Kombiner pagen med en variation af pandehår, for et sammenhængende look.

Det mellemlange hår kan også styles med accessories, som trender lige nu. Hårbøjler med sløjfer og smukke stoffer. Hårclips med marmorering og glimmer, eller perle spænder, ses især i gadebilledet. Dette er en nem måde at shine et hverdags-look hurtigt op. Kast dig ud i det, og eksperimenter med disse fine sommer trends.

Trænger dit mellemlange hår blot til et nyt udtryk? Så er der også mange farvetrends som med fordel, kan laves i mellemlangt hår. Om du er til ‘solskins looket’ som med balayage highlights, males direkte på håret med fri hånd. Eller en mørkere gennemgående tone, eventuelt kombineret med nogle lowlights, så burde der være muligheder for alle.

For special occasions er der også mange forskellige opsætningsmuligheder. Og her er det er næsten kun fantasien, og din frisørs kreativitet, der sætter grænser. Vi hjælper gerne med opsætninger til bryllup, konfirmationer, fester og meget mere. Følg os på Instagram, og bliv inspireret i et univers af styling billeder fra vores salon.

Vores team bliver løbende opdateret på nye trends, samt på nye klippe og farveteknikker. Nogle gange er det kunne en ganske lille ændring i den eksisterende frisure, der gør den store forskel. Andre gange er det nogle friske øjne på en eksisterende frisure, der fører til en make-over og en ny mellemlang frisure. Kom ind til en uforpligtende konsultation, og lad os sammen finde et look der vil opfylde dine ønsker.

Vi glæder os til at se dig!!

Korthårsfrisure i 2019

Ønsker du at skifte look eller blot at opdatere en eksisterende korthårsfrisure? Så er der nye korthårs trends, som er værd lige at kigge nærmere på.. De fleste korthårsfrisurer afhænger af ansigtsform, samt struktur i håret. Har man krøller, fint hår, eller blot meget kraftigt hår, er det forskellige trends man skal kigge på. Kig forbi vores team, som gerne deler ud af inspiration og viden, i vores univers af velvære i hjertet af København.

Den super korte, men meget feminine frisure, ‘pixie crop’ har gjort sit comeback. Frisuren kræver ikke meget styling til daglig, da den er relativ kort. Til gengæld kræver den lidt vedligeholdelse i form af klipning, for at holde pasformen. Pixie crop er et godt valg for dem med fint til kraftigt hår. Har man meget struktur i håret, eller krøller er denne frisure ikke foretrukken.

Hvis man ikke er helt klar til at blive klippet helt kort, kan man starte med den trendy korte page, der har skarpe linjer omkring kæbepartiet samt et pandehår. Denne frisure ville have forskellige udtryk, i forskellige typer af hår. Man kan vælge at klippe frisuren op i nakken for at få den korte fornemmelse. Pandehåret kan ligeså variere. Er man til den moderne ‘babybangs’, der er et meget kort pandehår, der sidder midt på panden, et mere skarpt pandehår der hviler på brynene eller en side fringe. Pagen skal bæres af de fleste hårtyper, om man har krøller eller tykt hår, så kan pagen klippes tilpasses.

Har du allerede en korthårsfrisure, men mangler inspiration til, hvordan den kan opdateres? Ofte ser vi kvinder der er trætte af deres frisure som blot har brug for en ny styling idé eller en semi-permanent farve for at få frisket looket op igen. Vi vejleder gerne igennem farve trends og nye produkter.

Er du i tvivl om en korthårsfrisure ville klæde dig, så kig forbi os og få en professionel vejledning. Vores team står klar til at guide dig til, hvilken frisure der ville klæde dit ansigt. Lad os sammen finde ud af af, hvordan vi kan få kreeret en frisure, der passer til din hårtype og den tid du ønsker at bruge på styling. Vi glæder os til at hjælpe dig, og opdaterer dig på de nyeste trends.

Balayage gråt hår

Teknikken balayage har til formål at give håret et naturligt farvespil, og dette kan også laves i gråt hår. Med denne teknik slipper du derfor for tydelige udgroninger, da disse highlights males direkte på håret med fri hånd, og dermed bliver kontrasten ikke lige så tydelig. Et naturligt look, er målet for denne teknik. Derfor lægges disse balayage highlights oftest omkring ansigtet, hvor håret normalvis også ville blive bleget af solen. Dette gøres ved at vælge en tone eller to lysere end resten af håret, sådan at det hele blendes ind og ser naturligt smukt ud.

Der er forskellige muligheder for balayage i gråt hår. Balayage highlights kan kombineres med tonere, for at skabe et mere varmt, eller køligt look. Det er op til dig, og din frisørs kreativitet, at vurderer hvad der ville fungerer bedst i dit hår. Med balayage farver man fra spidserne, og op mod rødderne. Længden på håret spiller derfor en rolle, men det kan som regel også godt lade sig gøre i korthårsfrisurer. Denne teknik er meget populær blandt mange frisører, da solskins-looket har været enormt populært de seneste år. Det færdige resultat kan dog variere, og man kan tilmed vælge at bruge en toner sådan at håret får et mere ‘gråt’ look, eller arbejde med tonerne i det nuværende hår for et blødere look.

Balayage teknikken har fundet plads hos mange frisører, da det er en kreativ process, der er mindre tidskrævende. Frisørens kreativitet vurderer hvordan disse balayage highlights skal ligge i håret, og hvor mange der skal være for at skabe et naturligt smukt resultat. Teknikken gør at man ikke er lige så afhængig af besøg hos frisøren, som ved andre behandlinger, såsom highlights eller helfarvning. Man ‘maler’ direkte på håret med fri hånd, og undgår derfor at farve rødderne i hovedbunden. På denne måde slipper man for en synlig udgroning, samt har man mulighed for at bygge videre på looket, hvis dette ønskes opfrisket efter noget tid.

Kontakt os og få en uforpligtende, og professionel konsultation. Lad os sammen finde ud af, hvad der kan lade sig gøre med netop dine gråtoner. Sammen med en erfaren stylist, kan vi finde ud af om det er en opfriskning af nuværende balayage highlights, et spil i din nuværende frisure eller et helt nyt blond look du søger. Vi bestræber os på at guide dig til et smukt look ,der holder længe og sætter din skønhed i fokus.

Hårmode 2019

Hos Fonnesbæk Hair gør vi os meget umage med at holde os opdateret på de nyeste hår trends, og følger

moden tæt for ny inspiration. Vi uddanner vores team løbende, og er med på bølgen af de nyeste teknikker og produkter. Derfor er vi også spændte på, at være behjælpelige med at hjælpe vores kunder med de mange nye trendy looks.

I 2019 ses nye spændende hårtrends, som vi er parate på at arbejde med i vores salon. Det er især pandehårets tur til at få en makeover. På diverse catwalks har vi set de fine ‘baby bangs’, som er en kort version af pandehåret, der går til midt på panden. Derudover ses også en mere tjavset udgave af pandehåret, som ikke har til formål at se perfekt ud. For det kortere hår har frisuren ‘pixie cut’ gjort et comeback. Pixie cut har feminine træk på trods af at være meget kort. Gerne længere længder omkring hårgrænsen, og ses oftest med et kort pandehår også.

Hårtrenden 2019 peger på pagen som favorit. Den er kommet stærkt igen, med tilhørende pandehår. Pagen ses gerne skarpe linier der markerer kæbelinjen, samt et uperfekt pandehår. Det længere hår skal være velplejet, og brugen af accessories er kommet igen i 2019. Blomster, hårbøjler, tørklæder- You name it. Herunder finder man også fletninger, alle former for fletninger er velkomne, i langt som kort hår. Så vær ikke bange for at pynt løs i det kommende år.

Farvemæssigt ses der tre tendenser som de mest fremtonede. Den røde kobber farve må siges at være et hit i 2019. Dybe, røde og kobber farvede nuancer hitter, og især i det længere hår. Pastel trenden vi kender fra 2018 er fulgt med ind i det nye år. Baby pink, blå, og peach er især går med ind i det nye år. Det blonde hår er også trending, og her er det især balayage highlights der hitter. Blonde har den fordel at man kan lege med forskellige nuancer i form af tonere. Her kan også tages brug af pastel trenden, og der er mulighed for at skifte look oftere.

Kig forbi vores salon hvis du har brug for inspiration, et nyt look, eller hjælp med styling til en særlig begivenhed. Vi hjælper gerne med at guide dig igennem de nye hårtrends, og til at finde en trend der passer til dig.

Kort hår til kvinder over 50 år

Der er gode nyheder til kvinder over halvtreds, der ønsker en ny korthårsfrisure. 2019 har nemlig præsenteret en del trends, som modne kvinder nemt kan benytte sig af. Dels er den korte ‘pixie’ crop blevet moderne igen, og denne frisure klæder mange kvinder, da den med dens korte model har smukke feminine detaljer. Pixie frisure er nem at sætte, og kræver derfor ikke meget tid eller produkt, inde man skal ud af døren.

Pagen er også en it-frisure i det nye år. Her er den klassiske frisure specielt god til kvinder der har fald i håret, eller har tykt hår. Har man finere hår, kan man tage brug er de skarpe linier omkring kæbepartiet. Frisuren kan styles på mange måder, og man kan vælge at style den på den bløde måde, eller for det lidt skarpere look. Pagen kan nemt kombineres med pandehårs trenden, som også er populær.

Er man ikke klar til den helt store forandring, kan man starte med at hoppe på accessories trenden. Her findes mange smukke løsninger, der nemt kan bruges til dagligdagen, eller til special occasions. Hårnåle, hårbøjler eller turbaner - you name it. Der er mange muligheder for at sætte et præg på et look, fremhæve et ansigtstræk, eller en farve ved hjælp fra disse accessories.

Den rustrøde farve har gjort et comeback, og den varme farve klæder mange kvinder der har brug for et nyt look. Er det grå hår begyndt at titte frem, kan man overveje at få lavet et naturligt look med balayage highlight. Denne teknik kræver ikke at man dækker rødderne, men man kan blende noget liv ind i den nuværende farve. Tonere er også en god mulighed for damer med et naturligt gråt hår, der mangler lidt liv i farven.

Alt i alt er det velplejede hår i fokus igen i år. Måske er det ikke drastiske forandringer der skal til, men blot et par nye øjne på din eksisterende korthårsfrisure.

Er du kvinde på over 50, og i tvivl om hvad du skal gøre med din frisure? Så kom ind til hos os hos Fonnesbæk Hair ,og få en gratis konsultation med en af vores dygtige frisører. Her kan vi sammen snakke om de muligheder, der kunne være i netop dit hår, og finde en løsning der vil klæde dig og din alder.

Balayage kort hår

Kan balayage laves i kort hår? Ja da! Balayage er en innovativ farveteknik, der kan bruges i de fleste længder samt hårtyper. Teknikken har til formål at give håret et naturligt farvespil, og du slipper derfor for tydelige udgroninger. Da balayage highlights males direkte på håret med fri hånd, bliver kontrasten ikke lige så tydelig. Disse highlights lægges oftest omkring ansigtet, hvor håret normalvis også ville blive bleget af solen. Målet med denne teknik er at få behandlingen til at se så naturlig ud som muligt. Dette gøres ved at vælge en tone eller to lysere end resten af håret, sådan at det hele blendes ind og ser naturligt smukt ud.

Balayage i kort hår kan se ud på mange forskellige måder og det er op til din frisørs kreativitet, hvordan i sammen kan nå i mål med en smuk korthårsfrisure. Med balayage farver man fra spidserne, og op mod rødderne. Længden på håret spiller derfor en rolle, men det kan som regel også godt lade sig gøre i korthårsfrisurer. Denne teknik er meget populær blandt mange frisører, da solskins-looket har været enormt populært de seneste år. Det færdige resultat kan dog variere, og man kan tilmed vælge at farve bunden mørkere for en større kontrast, eller arbejde med tonerne i det nuværende hår for et blødere look.

Balayage highlights er en kreativ teknik, der er populær blandt frisører

Det er op til frisørens kreativitet at vurdere, hvordan disse balayage highlights skal ligge i håret, og hvor mange der skal være for at skabe et naturligt smukt resultat. Teknikken gør at man ikke er lige så afhængig af besøg hos frisøren, som ved andre behandlinger, såsom highlights eller helfarvning. Man ‘maler’ direkte på håret med fri hånd, og undgår derfor at farve rødderne i hovedbunden. På denne måde slipper man for en synlig udgroning, samt har man mulighed for at bygge videre på looket, hvis dette ønskes opfrisket efter noget tid.

Kontakt os for en professionel og uforpligtende konsultation, og lad os sammen finde ud af, hvad der kan lade sig gøre i lige netop dit hår. Sammen med en erfaren stylist, kan vi finde ud af om det er en opfriskning af nuværende balayage highlights, et spil i din nuværende frisure eller et helt nyt blond look du søger. Sammen lægger vi en plan for, hvordan vi kommer i mål med et nyt smukt look. Vi kan guide dig til et look, der vil sætte din skønhed i fokus med henblik på en holdbar behandling, der vil være smuk i lang tid.

Hvad er balayage?

Balayage er en innovativ farveteknik, der giver håret et naturligt farvespil, fremfor et ‘farvet’ look. Balayage er mest kendt som farve teknikken, der giver et unikt solskins-look, med lysere længder og spidser, der naturligt blender sig ind i det øvrige hår. Ligesom vi kender det fra vores barndomsdage efter en god sommer. Balayage highlights lægges frit i håret og man lægger oftest disse lysstrejf så de indrammer ansigtet. Balayage udføres oftest i en tone, der blender ind i det resterende hår, for at få et smukt og naturligt look. Mange kender denne teknik fra kendisser, der i stor stil har benyttet denne smukke måde at få farvet hår på gennem de seneste år.

Balayage kan se ud på mange forskellige måder. Der kan skrues op eller ned for farvevalget, og kan nemt laves i korthårsfrisurer, i mellemlangt samt langhårsfrisurer. Netop derfor er denne farveteknik populær blandt frisører, da de fleste kan benytte denne teknik for at kreere et lækkert solskins-look. Det er op til den enkelte kunde, i samarbejde med sin frisør, at vælge om kontrasterne mellem bund og spidser skal være synlige eller blot en tone eller to lysere, for et mere naturligt look.

Teknikken er et nyt kreativt tiltag, der gør at man ikke er lige så afhængig af besøg hos frisøren, som ved andre behandlinger såsom highlights, eller helfarvning. Dette skyldes at man ikke farver rødderne i hovedbunden, men ‘maler’ direkte på håret med fri hånd. På denne måde slipper man for en synlig udgroning samt har man mulighed for at bygge videre på looket, hvis man ønsker det opfrisket efter nogen tid. Det er op til frisørens kreativitet at vurdere, hvordan disse balayage highlights skal ligge i håret, og hvor mange der skal være for et smukt og naturligt resultat.

Resultatet er varierende fra person til person, derfor er en konsultation med din frisør før behandling en rigtig god idé. Her kan vi sammen finde ud af, om det er et farvespil i en nuværende frisure du søger, en opfriskning af dine balayage highlights eller et helt nyt blond look. Vi står klar med professionelle frisører, der har erfaring indenfor denne teknik, der kan guide dig til et look, der vil sætte din skønhed i fokus.

Kontakt os eller kom ind i salonen for en uforpligtende konsultation, hvis du ønsker at høre mere om balayage eller få råd til hvilke muligheder der er i lige netop dit hår.